Hoe werkt het

Hoe werkt overstappen met LimburgKanBesparen?

LimburgKanBesparen geeft een vrijblijvend advies over de energieleverancier die het beste bij jouw persoonlijke leef- en woonsituatie past. Hiermee bespaar je al snel honderden euro’s per jaar. Gemakkelijk in slechts drie stappen.

Start met het aanvragen van je vrijblijvend energieadvies

Vul de gevraagde gegevens in, waarna wij binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je opnemen. De keuze voor een leverancier van gas en elektriciteit hangt immers sterk samen met je persoonlijke omstandigheden en toekomstplannen. Wil je in de toekomst van het aardgas af, dan zijn de stroomtarieven natuurlijk het belangrijkst. Ga je misschien verhuizen? Of verandert de gezinssituatie? Wij verzorgen een op maat gemaakt advies.

Het vrijblijvend energieadvies

Wij zoeken dus uit welk pakket het beste bij je past, we kijken welke leverancier de beste tarieven en voorwaarden heeft, we regelen de eventuele overstapboete en verzorgen het nieuwe contract, geheel gratis. Niet zelden duurt zo’n adviesgesprek een half uur. Dat is voor ons geen probleem, het gaat immers om flinke bedragen. Een paar honderd euro per jaar besparen is namelijk niet niks. Per e-mail ontvang je het beste energieaanbod en samen doorlopen wij telefonisch jouw persoonlijke aanbod en geven jou uitleg waar nodig.

De nieuwe overeenkomst

Ga je akkoord met de nieuwe energieleverancier, dan heb je nog 14 dagen bedenktijd om het besluit terug te draaien. Zo niet, dan is de overstap een feit.