Over ons

LimburgKanBesparen

Is een initiatief van Besparenkan en Mediahuis Limburg, bekend van onder andere De Limburger en VIA Limburg.

Besparenkan, al veertien jaar gespecialiseerd in advies op het gebied van energie en telecom, is een bedrijf met vijfhonderd mensen op de loonlijst, onder wie een groot aantal specialisten op het gebied van internet, tv, telefoon, energie en verzekeringen. Zij zoeken tot in de kleinste details uit welke abonnementen het beste passen bij gezinnen en kleine bedrijven. Besparenkan kijkt individueel en houdt rekening met gezinssamenstelling, toekomstplannen en bijvoorbeeld met actuele ontwikkelingen. Zij kennen ook alle valkuilen, lokkertjes en addertjes onder het gras. En niet onbelangrijk: Besparenkan doet alleen zaken met stabiele aanbieders en ontvangt voor elke nieuwe klant dezelfde premie. Onafhankelijk dus en heel transparant.

Mediahuis Limburg is het grootste regionale nieuwsmerk van Nederland en uitgever van De Limburger, VIA Limburg, WijLimburg en Limburgvac. Mediahuis Limburg brengt 24/7 nieuws. Twee op de drie Limburgers leest een van hun nieuwsmerken.

LimburgKanBesparen is zelf geen energieaanbieder. Wij vergelijken de prijzen en bij je overstap ontvangen wij een vergoeding.