Wist je dat

Ook besparen?

Meer dan de helft van de Nederlanders weet dat je veel geld kunt besparen door over te stappen naar een andere (goedkopere) energieleverancier. De besparing kon afgelopen jaar oplopen tot 391 euro per huishouden per jaar. Dat blijkt uit het laatste onderzoek van toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM).

LimburgKanBesparen maakt de overstap nog gemakkelijker. Door onze jarenlange ervaring (al 14 jaar!) weten we precies waar we op moeten letten en welke energieaanbieder voor jou het beste is.

Uit het onderzoek blijkt ook dat consumenten nog niet op de hoogte zijn van alle feiten over overstappen.

Wist je bijvoorbeeld dat…

…één ding zeker is. Bij een overstap wordt nooit de levering van stroom of gas gestopt. Zelfs niet als de energieaanbieder failliet gaat.

…de gemiddelde consument denkt dat hij met het laagste tarief de beste keuze maakt. Dat hoeft dus niet het geval te zijn. Stel, je kiest voor het laagste variabele tarief. Dat tarief is op het moment van afsluiten het laagste, maar het beweegt ook mee met de energieprijzen op de wereldmarkt. Reken maar dat die omhoog gaan. Wij adviseren daarom op dit moment een vast, langlopend tarief dat bij afsluiten weliswaar iets hoger is maar op de lange termijn lager.

…een overstap helemaal niet veel gedoe is en papierwerk oplevert. Integendeel. LimburgKanBesparen regelt alles voor je: opzegging, contract, eindafrekening enzovoort. Gratis en voor niets.